Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Bodrum'da deniz tutkunlarını heyecanlandıran festival

Ülkemizin açık hava sinemasına sahip tek marinası olan D-Marin Turgutreis, geçtiğimiz hafta deniz tutkunlarını heyecanlandıran bir festivale evsahipliği yaptı. Naviga dergisiyle birlikte hayata geçirilen festival; kurmaca, belgesel ve animasyon gibi çeşitli türlerden oluşan filmleri sinemaseverlerle buluşturdu. Festivalde, şahane bir günbatımının ardından 'Black Sea' isimli filmi şezlonglar üzerine uzanarak izledik. Dolunayda elimde mısır ve karşımda Jude Law vardı. Denizaltında geçen keyifli macera çok bildik bir hikayeydi belki ama herkes mutlu bir şekilde açık hava sinemasından ayrıldı.

TARİH DERSİ
D-Marin Deniz Filmleri Festivali'nin etkileyici filmlerinden biri de, 518 günde tekne ile dünya turunu tamamlayan en genç isim olan 14 yaşındaki Laura Dekker'in seyahat öncesi ve sonrası yaşadıklarını anlatan belgesel 'Maidentrip'ti. Festivalde yer alan söyleşiler de çok keyifli geçti; deniz tarihimiz ve deniz filmlerine dair bilmediğimiz birçok şey öğrendik. Özetle; deniz filmleri festivallerinin en güzeline denk geldik ve son derece sempatik Doğuş Holding ekibini tanıdık. Nice deniz filmleri festivallerine...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA